Followers

Saturday, 31 December 2011

HAPPY NEW YEAR :]


hey HAPPY NEW YEAR SMUE :]

hari ni tahun baru 2012 , mesti masing2 ade azam baru jugak kan . hee aku pon ade azam bru jgk . azam aku xnk mkan bebeanyak mksud aku xnk gemuk dah heee .
aku xsuke dh gemok2 ni bosan dh 2 tahun aku gemok alahai .
rse mcm nk pegi londan weight management tpi mahal pulak hahah meraban je aku ni.
azam aku yg kedue pulak aku nk belajar bersungguh-sungguh kalo ape yg aku mnx nnt smue aku dpt :)
aku nk tkr smuenye nk jadi lebih baik dri yg tahun 2011 bnyk dose 2011 aku nk bnyk pahale pulak 2012 .
so enjoy yourself lah dlm tahun 2012 ni ye . aku harap dlm tahun 2012 aku nk gembire smpai hujung tahun . xde sdeh2 mrah jelez2 ni smue xde lah . dkt skolah orng mnx couple pon aku reject <-- (macamadejeygmnxcouple) HAHAHAHa ok itu abaikan je , dtg skolah nk bljar bkn nk crik publicity murahan . ayt aku mmg mcm ni bajet je HAHA ! ok smpai sini je aku update aku dh xde idea hahah k BOI !