Followers

Wednesday, 14 March 2012

HANGOUT ◕‿◕

gambar di rumah hehe . gmbr ni sbnrnye dh balik dh ,
huh pnt gile oh sorry gmbr xjelas sngt kabur2 .
jgn ckapa aku kaye sbb ni bkn rmh aku , rmh pkcik aku je .
ok aku shopping lame2 aku just beli selipar tu je hehe .
akhirnye hilang rase stress dpt pon releas tension wuu bngee ade kwn2 disisi
time kite susah die ade time sng pon jgn lupe kwn kite plak ye .
thanks for everything kwn :)

time ni pulak tgh main bowling hehe . 3 orng pon boleh aslkan happy ,
yg xhappynye saket ohh tgn ni membalingnye haha !
ok nk show off siket spe yg mne , mlas nk riak je haha !
main bowling pon dkt seremban parade jgk hehe .
time ni pulak tgh menunggu giliran membaling bola bowling so sempat lagi la nk brgmbr dh lame la xbrgmbr 
skali skale brgmbr ape slahnye kan , xsalah kan haha . sorry aku mmg snyum mcm ni ,
snyuman ini lah yg dipanggil snyuman xikhlas , or lebih lanjut *FAKE *
HAHAHA aku sbnrnye xtau nk story ape main updates je blog ni .
sbb dh lame xupdates blog , sunyi je blog ni haha .
bermule lah cerite .
aku kluar jalan2 utk nk release tension sbb xyah tau lah kan hee .
ok skrg aku dh single and i'm freedom .  bangge ni hehe ^^
gmbr ni time dkt seremban parade main bowling & pool dgn kwn ,
dpt lah bersuke rie sikit dgn kwn2 .
kalo xde kwn xtau la mcm mne nk happy kan , btw ALLAH tetap ade ;)